VEĆ JE ODLUČENO: Evo gdje će se igrati završnica Lige nacija!

FOTO:

Izabranici Zlatka Dalića svladali su Austriju u gostima 3:1 i tako se osvetili za onaj poraz iz prvog kola u Osijeku. Hrvatska je tako sa stilom osvojila Skupinu 1 odnosno ostvarila Final Four Lige nacija.

Hrvatska se tako po prvi put plasirala na završnicu Lige nacija. Vatreni su ujedno deveta reprezentacija koja je ostvarila plasman na završnicu. Prije nas to su napravili Nizozemska, Švicarska, Portugal, Engleska, Italija, Belgija, Francuska i Španjolska.

Završnica ovosezonske Lige nacija će se održati sredinom lipnja sljedeće godine. Polufinalni okršaji na rasporedu su 14. te 15. lipnja. Finalna utakmica igrat će se 18. lipnja, a zanimljivo, isti dan će se igrati dvoboj za treće mjesto.

Neki mediji prenijeli su kako je već poznato gdje će se igrati završnica, a to će prema svemu sudeći biti Nizozemska. Naime, oni su zajedno sa ekipom iz svoje skupine još 13. travnja izrazili želju za domaćinstvom bez obzira na pobjednika skupine. Na kraju će se završnica izgleda igrati u Amsterdamu.

U narednim danima ćemo doznati preostale putnike na završnicu, a to će biti Portugal ili Španjolska odnosno Mađarska ili Italija.

Komentari

komentara

« Povratak