VEĆ JE PALA ODLUKA: Dinamo odlučio što će napraviti s Vidovićem!

FOTO:

Navijači zagrebačkog Dinama i dalje imaju traume nakon vrlo kompliciranog ljetnog prijelaznog roka prošle godine. Osim što su kasnili s prinovama, dogodila se i neočekivana smjena trenera pa je tako umjesto Bišćana došao Sergej Jakirović iz Rijeke.

U samom finišu prijelaznog roka Dinamo je pomalo iznenađujuće doveo mladog Gabriela Vidovića iz Bayern Munchena na jednogodišnju posudbu. Kasnije se otkrilo kako ga Modri mogu otkupiti na kraju sezone za 3.5 milijuna eura. No, čini se kako se to ipak neće dogoditi.

Naime, Germanijak.hr danas izvještava kako je sve očitije kako Dinamo neće otkupiti njegov ugovor od strane bavarskog giganta. Iako, Vidović se zadnjih tjedana opet probudio, prije Istre zabio je Slaven Belupu i mogao bi do kraja sezone imati određenu ulogu u Jakirovićevim planovima.

Promijenio je Dinamov trener sustav igre, krila u toj formaciji gube na važnosti, Vidović više igra u sredini, ili s krila ulazi u sredinu. A, kako je i sam nekoliko puta rekao, to mu odogovara više od klasičnog krila. Iako je, kažemo, i na toj poziciji bio učinkom skromniji od očekivanja.

“Gledam samo trenutnu situaciju i fokusiran sam na Dinamo. Ali, naravno, imam samopouzdanja da ću se dugoročno afirmirati u Bayernu. Vjerujem u sebe i svoje kvalitete.”, izjavio je nedavno Vidović u intervjuu njemačkim medijima i time, također, dao do znanja da je svjestan kako u Dinamu neće ostati.

U Maksimiru su, doduše, rekli da će pokušati pregovarati s Bayernom, sniziti tu otkupnu klauzulu, međutim, doista su u ovom trenutku mali izgledi da Gabriel Vidović i iduće sezone nosi modri dres. Dobar, simpatičan mladić, koji voli Dinamo, ali igrač, koji učinkom dosad nije opravdao visoku cijenu, koju je prema Dinamu postavio bavarski velikan.

Trebalo bi se uistinu nešto krucijalno promijeniti, Vidović bi do kraja sezone morao eksplodirati, zabiti još nekoliko krucijalnih golova, donijeti Modrima važne pobjede. Tada bi u Maksimiru, vjerojatno, opet razmislili. Ovako, šanse za otkup njegova ugovora su minimalne, gotovo nikakve, Vidovića, po svemu sudeći, iduće sezone nećemo gledati u modrom dresu. I baš je teško očekivati da će u sam smiraj sezone Vidović promijeniti vlastitu sudbinu.

Komentari

komentara

« Povratak