VEĆ JE POŽALIO: Šokirao nogometni svijet transferom u Saudijsku Arabiju, a nakon četiri mjeseca želi nazad u Europu!

FOTO:

Ove godine vidjeli smo nekoliko zvučnih transfera na relaciji Europa – Saudijska Arabija. Uglavnom su to bili igrači na zalasku karijere, ali bilo je tu i pojedinaca poput 24-godišnjeg Jote.

Ovaj 24-godišnji portugalski krilni nogometaš šokirao je nogometni svijet kada je napustio Celtic kako bi se u transferu teškom 25 milijuna eura preselio u saudijski Al-Ittihad. Jota se istaknuo sjajnim igrama u Škotskoj i bio je meta velikana poput Barcelone, ali se u naponu snage odlučio za Saudijsku Arabiju.

Međutim, njegova karijera tamo nije krenula očekivanim tijekom. Jotin sunarodnjak Nuno Espirito Santo za sada ga vidi u ulozi jokera s klupe u ekipi u kojoj igraju Karim Benzema, N’Golo Kante i Fabinho. Arapskim medijima već se proširila informacija kako je Jota blizu odlaska jer klub želi napraviti mjesta za veću zvijezdu.

Glavna meta im je Mohamed Salah (31), zvijezda Liverpoola i jedan od najboljih igrača svijeta proteklih godina. Jota bi i dalje na papiru ostao član Al-Ittihada, ali bi ga klub volio poslati na posudbu.

Komentari

komentara

« Povratak