VEĆ ODLAZI IZ BARCELONE? Bivši igrač Kustošije na meti dva velikana!

FOTO:

Prošlog ljeta vidjeli smo spektakularni transfer na relaciji Kustošija – Barcelona. Katalonski div tada je kupio 19-godišnjeg senegalskog stopera Mikayil Fayea.

Neki naši mediji pisali su kako je transfer iznosio čak nestvarnih pet milijuna eura, ali na kraju je cifra ipak između 1,5 – 2,3 milijuna eura. Primjerice, na Transfermarktu pak možemo vidjeti kako je cifra zaista 1,5 milijuna eura.

No, bilo kako bilo ovaj Senegalac još uvijek čeka na službeni debi za prvu momčad. U međuvremenu pruža odlične nastupe za rezervnu momčad Barcelone. Senegalski srednji branič stalni je igrač obrane Rafe Márqueza, do danas je odigrao 21 utakmicu, sve kao starter, i postigao dva uzastopna pogotka.

Sve to je privuklo interes mnogih klubova iz Liga petice i jedna otežavajuća okolnost mogla bi Miki postati olakotna za budućnost karijere. Naime, pojava Pau Cubarsíja malo je otežala stalno promaknuće Fayea u prvu momčad, ali zbog toga bi klub mogao naći dva rješenja: prvo je da se riješi jednog od srednjih bekova koji su pod Xavijem, a drugo da dogovori dobru zaradu od klubova koji se nude za usluge bivšeg ‘Zagrepčanina’.

Interes za Fayea pokazali su Arsenal i Borussia Dortmund, a Mundo Deportivo donosi kako interesa ima i u Francuskoj gdje ga žele Nice i Lille. Tamo bi, prema tom izvoru, već imao status prvotimca…

Za analizu utakmice Luton – Manchester City kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak