VEĆ ODLAZI IZ LASK-a: Marin Ljubičić na ljeto radi veliki transfer!?

FOTO:

Portugalski portal O Jogo piše kako je lisabonski Sporting imao plan u posljednjim trenucima prijelaznog roka dovesti mladog hrvatskog napadača Marina Ljubičića.

Bivši igrač Hajduka (20) igra u austrijskom LASK-u iz Linza vrlo dobru sezonu, u kojoj je dao devet golova u 14 prvenstvenih nastupa te tri gola u četiri utakmice kupa.

Kako pišu Portugalci, postojala je i ozbiljna ponuda Brage, koja je Austrijancima ponudila čak osam milijuna eura. Sporting se pokušao ugurati u priču u posljednji trenutak i “ukrasti” Ljubičića, ali zasad ni njima taj plan nije pošao za rukom te napadač mlade hrvatske reprezentacije ostaje u Austriji.

Ljubičića je Braga pratila već neko vrijeme, a Sportingu se on čini kao idealno pojačanje za sezonu 2023./2024. Baš takav profil igrača se jako sviđa Rubenu Amorimu, a Sporting je u kontaktu s LASK-om kako bi dogovorio transfer u ljetnom prijelaznom roku.

Sportingu na kraju nije trebao napadač za ovu sezonu jer je Youssef Chermiti, mlada nada Portugalaca, obnovio ugovor. Ni Braga nije odustala od Ljubičića, ali O Jogo navodi kako će se vrlo teško nositi u toj utrci s bogatijim klubom kao što je Sporting.

Za analizu utakmice Manchester United – Crystal Palace kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak