VEĆ SE DOKAZAO U HNL-u: Poznati trener napušta izborničku funkciju i preuzima kormilo Hajduka?!

FOTO:

Hajduk već tri kola ne zna za pobjedu i očito je kako treneru Hariju Vukasu polako slabi podrška, kako navijača, tako i uprave. Pitanje je tko će preuzeti vruću hajdučku klupu…

Tko želi na vruću klupu Hajduka?

Splitski Hajduk je, čini se, polako krenuo u potragu za novim trenerom. Hari Vukas nakon novog poraza, protiv Istre, više ne uživa podršku.

Prema najnovijim informacijama iz Slovenije, jedan od kandidata za vruću hajdučku klupu je Matjaž Kek. Neslužbeno, slovenski strateg je glavni favorit za preuzimanje splitskog kluba u ovoj teškoj situaciji.

Podsjetimo, Kek je od 2013. godine do 2018. vodio Rijeku i taj je klub doveo do prvog, povijesnog naslova prvaka HNL-a. Posljednje dvije godine je izbornik slovenske reprezentacije.

Iako još nema službenih informacija što o preuzimanju Hajduka trenutno misli sam Kek, podsjećamo na njegovu prošlogodišnju izjavu:

„Hajduk je preveliki klub da bi se preko novina i ostalih medija nekoga reklamiralo ili guralo. Meni to nije na kraj pameti, niti o Hajduku uopće razmišljam. Bilo je kontakata, ali ja sam tada već bio izbornik Slovenije i to nije bila opcija. Ja nisam čovjek koji bi se reklamirao, a Hajduk nije klub oko kojeg bi se tako trebalo špekulirati sa strane. Iskreno, smetaju me te priče.”

U svakom slučaju, idući će dani pokazati je li  se Kek ipak odlučio vratiti u hrvatski klupski nogomet…

Komentari

komentara

« Povratak