VEĆ SE DOZNALO: Je li ovo novi predsjednik Hajduka?

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split odlučio je danas smijeniti predsjednika Jakobušića i glavnog trenera Mislava Karoglana.

Točnije, to je napravio NO kluba koji je također otkrio kako će novi predsjednik biti predstavljen tek sljedeći mjesec. No, čini se kako je već sve procurilo u javnost. Naime, sve više se na Poljudu priča kako bi novi predsjednik Hajduka mogao biti legendarni golman hrvatske vaterpolske reprezentacije 42-godišnji Josip Pavić.

Najveći domaći portal Index.hr kontaktirao je Pavića, ali on je samo kratko odgovorio: “Nemam komentara. Neću ni komentirati ni demantirati”.

Rođeni Splićanin s hrvatskom reprezentacijom osvojio je niz medalja na europskim i svjetskim prvenstvima, dok je 2012. u Londonu bio dio zlatne olimpijske reprezentacije. Iste je godine proglašen najboljim vaterpolistom svijeta. Tijekom karijere branio je za HAVK Mladost i grčki Olympiacos.

Pavić od prosinca 2022. obnaša ulogu državnog tajnika u Ministarstvu turizma i sporta, gdje se bavi realizacijom ulaganja u stadione i sportsku infrastrukturu od nacionalnog značaja. Krajem prošle godine Pavić je u Zagrebu gledao utakmicu Lokomotive i Hajduka te se tada srdačno pozdravio s Jakobušićem.

Predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Aljoša Pavelin rekao je: “On bi trebao stupiti na dužnost za oko mjesec dana. Novi predsjednik ne dolazi iz hajdučke zajednice. Mandat predsjednika je četiri godine. Kad smo birali nove kandidate, a nije ih bilo puno, smatramo da smo izabrali kandidata koji je po svojim karakternim i liderskim osobinama te po kulturi i općoj pojavi vrlo jak kandidat.”

Komentari

komentara

« Povratak