VELIČANSTVEN POTEZ: Darijo Srna pomogao našim bolnicama i donirao tone mandarina!

FOTO:

Bivši hrvatski kapetan a sada član stručnog stožera ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, napravio je briljantan potez i pomogao našim bolnicama. U ovim teškim vremenima svaka vrsta pomoći i donacije je više nego dobrodošla, Darijo je donirao čak 15 tona mandarina!

Portal Rogotin.hr javlja da je Srna u suradnji s ENNA Fruitom, vodećim poduzećem za dostavu voća i povrća, donio mandarine za KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek. Cijelokupni proces dostave traje od danas a biti će okončan do kraja tjedna.

“U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije.” – rekao je Darijo Srna u povodu ove sjajne humanitarne akcije uz dodatak da je donacija otišla u prave ruke.

“Integralni dezinfekcijski sustav napredni je uređaj za mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku, ali i obuće uz pomoć dezinfekcijskog otirača. Taj će uređaj zdravstvenim radnicima, liječnicima i medicinskim sestrama, osigurati sigurniji boravak u bolničkom prostoru te olakšati svakodnevnu borbu protiv virusa SARS-CoV-2, uzročnika bolesti COVID-19.“ – rekli su iz ENNA Fruita.

Još jednom velike čestitke nezaboravnom kapetanu Vatrenih i prije svega, čovjeku velikog srca.

Komentari

komentara

« Povratak