VELIČANSTVENA PODRŠKA: Evo kako su navijači Juventusa reagirali na izostanak Mandžukića…

FOTO:

U Italiji je i dalje glavna tema ignoriranje Mandžukića i Cana od strane čudnog Maurizija Sarrija. Mnogima nije jasno zbog čega su uopće ostali u klubu ako neće konkurirati za Ligu prvaka, najelitnije klupsko nogometno natjecanje…

Sve se nekako moglo predvidjeti prilikom predstavljanja novog trenera. Naime, Maurizio Sarri je na prvoj presici govorio o igračima na koje računa, a kad je bilo pitanje o napadačima onda je spomenuo Ronalda, Dybalu, Douglasa Costu, Higuaina… ali se nije dotaknuo Mandžukića! Ni ne treba previše kopati da bi se došlo do toga kako je Sarri zaljubljen u Higuaina.

Izostanak Mandžukića s popisa za Ligu prvaka iznenadio je mnoge, a ponajviše navijače Juventusa koji su putem društvenih mreža otkrili što misle o tome. Mnogi zanimljivi odgovori stigli su sa Twittera gdje su fanovi napisali:

“Mario Mandžukić zabijao je u skupinama, četvrtfinalima, polufinalima i finalima Lige prvaka. Ne smeta ga mijenjanje pozicija, baš kao ni žrtvovanje za momčad.”

“Napadati igrača kakav je Mandžukić idiotski jepotez. Igrač koji je sve davao za dres ne smije biti ovako tretiran.”

“Kako će Ronaldo zabijati golove sada kada je njegov idealni partner izostavljen s popisa?”

“Ne bih izostavio Mandžukića. Riječ je o igraču koji zna kako se igra u Ligi prvaka. Radije bih žrtvovao Bernardeschija i Ramseya.”

“Mogu razmjeti izostavljanje Cana, ali ne i Mandžukića.”

Mario uživa u golemoj podršci od strane navijača, ali kod Sarrija će izgleda dobivati prilike na kapaljku…

TRANSFER U ZADNJI TREN: ANTE REBIĆ IMA NOVI KLUB!

Dinamo sljedeći mjesec igra dvije prijateljske utakmice u BiH

Komentari

komentara

« Povratak