VELIČANSTVENI DOČEK NAKON DVOSTRUKE KRUNE: Euforija u Münchenu, navijači slave Kovača!

FOTO:

Dan nakon osvajanja njemačkog Kupa u Munchenu je organiziran svečani doček za momčad Nike Kovača.

Veličanstvene slike iz Munchena

Niki Kovaču je uspjelo ono što nije niti jednom drugom treneru u Njemačkoj; dvije godine za redom je osvojio njemački kup s dvije različite momčadi. Prošle godine s Eintrachtom, ove godine s minhenskim Bayernom. No to nije sve, u dramatičnoj završnici prvenstva prošli vikend, Bayern Munchen je došao i do naslova prvaka Njemačke.

Dan nakon osvojene druge ovosezonske krune, na minhenskom Marienplatzu je organizirana velika proslava. Tisuće se navijača okupilo i slavilo Niku i njegove igrače.

Hrvatski je trener okupljenom mnoštvu uputio ove riječi:

„Prolazili smo teške periode, ali vi, navijači, uvijek ste bili uz nas. Ovo ne bismo postigli bez vas. Volim vas i hvala vam! Prije 16 godina ja, moj brat Robert i Braco osvojili smo dvostruku krunu. Nisam niti mogao zamisliti da ću 16 godina kasnije opet ovdje stajati i slaviti!”

S obzirom da su na odlasku, posebno su emotivni bili Franck Ribery i Arjen Robben.

„Bilo je ovo 12 sjajnih godina. Osvajali som trofeje zajedno, slavili smo zajedno. Hvala vam i volim vas!”, poručio je uplakani Ribery, a Robben je kazao:

„Ovdje sam se osjećao sjajno od samog početka. Uvijek ću biti jedan od vas.”

Također, predsjednik kluba Uli Honess je poručio navijačima kako nikada nije bilo sumnje u Niku Kovača te kako će biti trener i iduće sezone.

Komentari

komentara

« Povratak