VELIK I U PORAZU: Evo kako je trener Trnave nahvalio zagrebački Dinamo!

FOTO:

Radoslav Latalbio je prilično razočaran poslije utakmice. Baš svime. Igrom svoje momčadi, vremenskim uvjetima, ponašanjem prema navijačima…

“Čestitam Dinamuna pobjedi, za mene su oni daleko najbolja momčad skupine. Ne samo po osvojenim bodovima, već i po prikazanim igrama u dosadašnjem dijelu Europske lige, načinu na koji izlaze u kontranapade, pa i kako rade pritisak na suparnika. Dinamo je prepun brzih i kvalitetnih igrača, na mene su ostavili dobar dojam” rekao je Latal, pa počeo o vremenskim (ne)prilikama:

“Razgovarali smo sa sucima o tome hoće li se utakmica nastaviti, ali sve je bilo u domeni njihove procjene. Iskreno, ne znam zašto se igralo, u prvom poluvremenu nije sve baš sve najbolje vidjelo. OK, nastavak je bio puno bolji, bilo je lakše igrati, mi treneri smo mogli vidjeti igrače na suprotnoj strani. Ali, nije mi jasno zašto se igralo.”

Trener Spartak Trnaveje nastavio…
“Nije mi jasan taj stav prema navijačima, za koga se uopće igra nogomet. Na domaćem smo terenu igrali pred praznim tribinama, ovdje su naši navijači daleko putovali, pa onda s tribina nisu mogli vidjeti ništa. Zar se nogomet ne igra baš zbog navijača!?” završio je Latal.

TO ĆE BITI PRAVI SPEKTAKL: OVO SU POTENCIJALNI PROTIVNICI DINAMA U NOKAUT FAZI!

MA KOJA LIGA PRVAKA: Evo koliko je Dinamo zaradio prolaskom skupine i koliko još može upecati!

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak