VELIKA ANKETA: Navijači su rekli svoje! Oni će biti hrvatski prvaci…

FOTO:

Hajduk je u velikom derbiju s 1:0 pobijedio Dinamo i pet kola prije kraja prvenstva totalno je zakomplicirao prvenstvo. Dinamo je bio na koračić do obrane naslova, ali sterilna i kukavička igra koštala je posla Željka Kopića, a vratila Hajduk u igru. Osijek je i dalje tu i sad opet ozbiljno puše za vrat Dinamu koji na vrhu ima dva boda ispred Slavonaca i četiri boda ispred Splićana.

Najpoznatiji hrvatski portal Index.ht je napravio veliku anketu u kojoj smo vas pitali tko će biti prvak, a dosad je glasalo gotovo 50 tisuća čitatelja. Na uzorku od 48 tisuća čitatelja, do zaključenja ovog teksta, Dinamo i Hajduk su u potpunosti izjednačeni s po 38% glasova. To znači da postoji otprilike 18 tisuća ljudi koji vjeruju da će prvak biti Dinamo te isto toliko onih koji smatraju da Hajduk uzima titulu.

Trenutno drugoplasirani Osijek dobio je tek 24% glasova, odnosno otprilike 11 tisuća. Zanimljivo, ovakve prognoze jako odudaraju od onih koje su postavile kladionice. Tamo je Dinamo ogromni favorit, a šanse Hajduka su gotovo pa simbolične.

Podsjećamo, Dinamo za vikend gostuje u Gorici, dok Hajduk ide u Koprivnicu bez Livaje i Kalinića. Najteži posao ima Osijek koji će korak za Plavima morati zadržati na teškom gostovanju na riječkoj Rujevici.

Komentari

komentara

« Povratak