VELIKA ČAST: Hrvatska će protiv Jordana imati novog kapetana!

FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatska će sutra u Rijeci odigrati prijateljsku utakmicu protiv Jordana. To će biti prva utakmica protiv te reprezentacije, a početak je u 20:45. Danas su pred novinare izašli izbornik Zlatko Dalić i zahvalni branič Domagoj Vida.

DALIĆ GOSPODIN!

I upravo će Domagoj Vida sutra protiv Jordana biti kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije. To je na vrlo humorističan način najavio izbornik Dalić:

“Domagoj je želio ići kući, ali se predomislio kad sam mu rekao da će biti kapetan u sutrašnjoj utakmici!”, rekao je izbornik, a Vida je zatim pokazao koliko je ponosan na tu činjenicu:

“Prvi put sam kapetan, to mi je velika čast, motiv i zadovoljstvo, hvala izborniku što mi je pružio tu priliku. Malo me muči viroza i dalje, ali ne dam se. Proveo sam vikend u Opatiji sa ženom i sinom, David se kupao, a ja sam bio samo gledatelj”.

Izbornik Dalić pokazao je kako poznaje dvojac iz Jordana: “Znam im dvojicu igrača. Krilo im je brz ko metak, znam ga iz lige u Emiratima. Oni će se s nama nadigravati, mi smo postali veliki motiv i meta svima. Moramo čuvati ugled i status, biti jako oprezni. Ne igramo u punom sastavu, ali ovo je Hrvatska, doprvak svijeta, moramo shvatiti ovu utakmicu ozbiljno. Dugo nismo dobili, i zbog toga treba krenuti s pobjedama”.  Dalić je najavio kako će sutra navijači uživati u utakmici.

Hrvatska će sutra izaći u ovom sastavu: Livaković, Bartolec, Vida, Lovren, Milić, Badelj, Pašalić, Rog, Kramarić, Pjaca i Rebić.

ISKRENI FRANCUZ: ‘ŽELIO SAM DA IZGUBIMO NA SP-U! SVE MI SE GADILO…’

AJMOOOO: Zdravko Mamić preuzima Široki Brijeg!

Komentari

komentara

« Povratak