VELIKA FACA: Nije odigrao ni minutu na Svjetskom prvenstvu, a razmijenio je dres s Messijem

FOTO:

Australija će Svjetsko prvenstvo u Kataru pamtiti po dvije pobjede u grupnoj fazi, ali još uvijek će morati pričekati da se nadmaši osmina finala.

Ovog puta bolja je bila Argentina na čelu s Messijem koja je slavila 2:1. No, nakon te utakmice neki su se osjećali kao pobjednici. Naime, australski veznjak Cameron Devlin nije odigrao ni minute na Svjetskom prvenstvu, ali je napustio Katar s jednom od najvećih nagrada nakon što je razmijenio dresove s Argentincem Lionelom Messijem poslije njihove utakmice osmine finala.

Devlin, koji igra za škotski Hearts, skočio je brzo s klupe za pričuve nakon što su Socceroosi poraženi 1:2.

“Otišao sam na teren i prvo tješio sve dečke, a zatim se rukovao s Messijem”, rekao je Devlin novinarima u zračnoj luci u Sydneyju nakon što se vratio iz Katara. “Nitko nije ništa rekao pa sam samo okušao sreću, a on je rekao ‘vidimo se unutra’ i to se dogodilo.”

Video koji je podijeljen na internetu prikazuje Messija bez majice kako daje svoj dres Devlinu. “Želio sam da netko od drugih igrača prvi dobije priliku, ali nitko je nije iskoristio, pa sam pomislio – zašto ne?” rekao je 24-godišnji Devlin.

Komentari

komentara

« Povratak