Velika nada talijanskog nogometa: Želim ostati u Milanu!

FOTO:

Mladi golman AC Milana Gianluigi Donnarumma nije zainteresiran za spekulacije u kojima se najavljuje njegov transfer u Juventus.

„Želim ostati jer je Milan moj klub“

Gianluigi Donnarumma je otkrio kako želi ostati u AC Milanu i u budućnosti. Perspektivni 18-ogodišnjak je prema mnogima jedan od najvećih talenata današnjice i već se mnogo pisalo o njegovom odlasku sa San Sira.

Juventus navodno mladog Donnarummu vidi kao dugogodišnjeg nasljednika Gianluigija Buffona, a i nekoliko je moćnih engleskih klubova iskazalo velik interes za kupnju ovog „čuda od djeteta“.

Mladi golaman pak ne razmišlja o odlasku: „Nadam se da ću ostati.“

Želim ostati jer je Milan moj klub. Navijam za Milan.“, kazao je Donnarumma za Sport Mediaset.

Mladom Donnarummi ugovor za „rossonere“ istječe iduće godine i za sad je njegova sudbina neizvjesna s obzirom da mu Milan još nije ponudio novi. Mladić za sad ne vidi razloga za brigu i vjeruje da će njegov agent Mino Raiola riješiti sve nedoumice.

Moj ugovor je nešto čime se bavi moj menadžer.“, dodao je.

Nema sumnje da je mladi Donnarumma iskren u svojim medijskim istupima no pitanje je hoće li imati izbora ako uprava i menadžer dogovore kakav „sočni“ transfer. Za milaneze bi takav rasplet situacije bio vrlo loša opcija s obzirom da je mladi golman u više navrata ove sezone bio glavna prevaga crno-crvenih.

https://nogometne-vijesti.hr/transferi/conte-krade-svog-ljubimca-juventusu-vec-se-znaju-moguce-zamjene-njega/

Komentari

komentara

« Povratak