VELIKA PRILIKA: Hrvatski drugoligaš preko Facebooka traži igrače za pohod na 1. HNL!

FOTO:

Poznati zagrebački nogometni klub NK Rudeš nedavno je igrao prvu ligu. Točnije, klub je u Prvoj hrvatskoj ligi od sezone 2017./18. pa sve do 2018./19. kada se nakon posljednjeg mjesta u prvenstvu vraća u 2. HNL.

Trenutno se klub nalazi u drugoj ligi, i to na visokom trećem mjestu. Nakon 16 kola Rudeš ima 28 bodova, dva manje od vodećeg Varaždina, glavnog favorita za promociju. Uoči nastavka borbe za vrh klub se oglasio na Facebooku porukom u kojoj poziva igrače s prvoligaškim iskustvom da se jave klubu.

“Proljetni dio prvenstva smo otvorili na najbolji mogući način. Međutim, ova mlada ekipa puna potencijala bi rado u svojim redovima imala igrača s prvoligaškim iskustvom. Ako imaš prvoligaškog iskustva i želiš biti dio #totalnodrukcijeoddrugih ekipe koja napada vrh 2. HNL, kontaktiraj nas”, stoji u objavi.

Bivši hrvatski reprezentativci Josip Šimunić, Ivica Olić i Nikica Jelavić su 8. lipnja 2020. ušli u vlasničko-upravljačku strukturu u NK Rudeša.

Rudeš je u subotu svladao Dubravu 4:1 u sklopu 16. kola 2.HNL. Tagirajte u komentarima nekog prijatelja za kojeg smatrate da može pomoći zagrebačkom klubu u velikom povratku u elitni razred hrvatskog nogometa.

Komentari

komentara

« Povratak