VELIKA SRAMOTA: Evo kako se Real Madrid oprostio od Balea!

FOTO:

Real Madrid je uvjerljivo najveći nogometni klub na svijetu ukoliko gledamo titule u Ligi prvaka i domaćim prvenstvima. No, neki potezi baš ne prikazuju veličinu tog kluba.

Naime, danas je i službeno odrađen jedan veliki izlazni transfer ovog španjolskog giganta. U pitanju je Gareth Bale koji je otišao u Tottenham Hotspur na jednogodišnju posudbu. Velšanin se tako vrato u London nakon dugih sedam godina provedenih u Madridu.

Podsjetimo, Bale je na samom kraju ljetnog prijelaznog roka 2013. godine stigao u Real za čak 100 milijuna eura. Bio je to pravi pogodak ‘Kraljeva’ jer je Bale u dresu Real Madrida postigao 105 golova i 68 asistencija. Tu je i čak 13 osvojenih trofeja tako da se Gareth itekako isplatio.

Ali, posljednje dvije godine bile su zaista tužne. Bale se našao na meti navijača pa i uprave kluba. I on je djelomično kriv zbog te situacije jer se nije baš ponašao profesionalno. No, unatoč tome zaslužio je barem gospodski oproštaj od Reala. A to ipak nismo danas vidjeli.

Realovci su putem službene stranice objavili samo ovo: “Real Madrid CF i Tottenham Hotspur FC dogovorili su jednogodišnju posudbu Garetha Balea koja će trajati do idućeg ljeta. Naš klub želi sreću igraču koji je bio dio jedne od najuspješnijih etapa u povijesti kluba.”. Zaista, to je sve?

 

Komentari

komentara

« Povratak