VELIKA SRAMOTA NA RUJEVICI: Pogledajte što su navijači Hajduka napravili. Prava sreća što nema ozlijeđenih…

FOTO:

Hajduk Split je drugu godinu zaredom osvojio hrvatski Kup. Prošle godine svladali su Rijeku, dok su ove godine bili bolji od Šibenika 2:0.

Splićani su bili bolji cijelu utakmicu na Rujevici, a golove su postigli Dario Melnjak i kapetan Marko Livaja. Ukupno je to osmi trofej Kupa Hrvatske za Hajduk, dok Šibenik nije uspio pronaći utjehu nakon ispadanja iz lige. Drugi put u svojoj povijesti klub sa Šubićevca zapeo je u finalu.

I kako to biva, opet smo vidjeli navijačke ‘borbe’ na tribinama. Početkom drugog poluvremena finala kupa između Hajduka i Šibenika u Rijeci zakuhalo se na tribinama.

Netko od navijača Hajduka koji su bili smješteni na istočnoj tribini stadiona na Rujevici je sa sjevernog ruba te tribine u dva navrata gađao signalnim raketama Funcute koji su bili smješteni na sjevernoj tribini, piše Slobodna Dalmacija.

Srećom dva projektila nisu pronašla cilj, ali najviše zbog toga što navijači kluba sa Šubićevca nisu kupili sve ulaznice koje su im bile na dispoziciji za taj sektor stadiona. Stoga je između dvije navijačke skupine bila dovoljno velika tampon zona, prazan sektor stadiona, koji je otežao pogađanje ‘mete‘.

Poslije tog incidenta zapaljene su i sjedalice na istočnoj tribini. Plamen se digao, sukljao je dim, a nešto kasnije pojavili su se vatrogasci i ugasili vatru.

Uslijedio je odgovor Funcuta, ali u vidu poruke. Na transparentima su svojim velikim rivalima s Poljuda napisali: ‘Veliki borci protiv mafije i kriminala, a svjetski prvaci po broju penala=prgava familija‘.

Komentari

komentara

« Povratak