VELIKA SRAMOTA: Uništen je mural posvećen izborniku srebrnih Vatrenih!

FOTO: Livno online

Velika sramota dogodila se u rodnom mjestu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića. Naime, u Livnu mu je posvećen krasan mural u znak zahvale za sve što je napravio za Hrvatsku u njegovom mandatu.

No, Livno online javlja da su nepoznati počinitelji išarali i uništili tu posvetu Zlatku Daliću, radi se zbilja o velikoj sramoti. Dogodilo se to u noći nedjelje s ponedjeljka. Mural su onapravili navijači Troglava još prošle godine za vrijeme trajanja SP-a u nogometu u Rusiji gdje je Hrvatska pod vodstvom Dalića igrala povijesno finale te zauzela drugo mjesto. Tada je više od 50 tisuća ljudi dočekalo Dalića u rodnom mu gradu.

Preko išarane uspomene napravljene su natpisi podrške NK Varteksu i njegovim fanaticima White Stonesima. Dalić je često naglašavao da je smatra kako je NK Varaždin nasljednik ugašenog Varteksa što ga je dovodilo u sukobe s White Stonesima.

Kako bilo, počinitelji svakako nisu izabrali pravi način kojim će riješiti svoje probleme i frustracije. Sadašnjem izborniku treba se odati veliko poštovanje, ovakvo barbarsko ponašanje je osobna sramota dotičnih pojedinaca.

OVO SE TEŠKO ODBIJA: DINAMO PRIMIO PONUDU TEŠKU 15 MILIJUNA EURA ZA VEZNJAKA!

SPREMNI ZA ATALANTU: Nenad Bjelica se odlučio na ovu postavu!

Komentari

komentara

« Povratak