VELIKA TRAGEDIJA: Za vrijeme utakmice u Maksimiru preminuo pomoćni trener Kostarike

FOTO: Federación Costarricense de Fútbol

U Zagrebu na stadionu Maksimir danas je odigrana prijateljska utakmica između Kostarike i UAE (Ujedinjeni Arapski Emirat). UAE je slavio 4:1, ali visoka pobjeda i sama utakmica pala je u drugi plan zbog strašne vijesti.

Naime, Kostarikanci su na poluvremenu saznali jako tužnu vijest. U nizozemskoj bolnici preminuo je tehnički pomoćnik reprezentacije Erick Rodriguez Santamaria.

Pozlilo mu je u subotu na putu iz Newcastlea prema Zagrebu. Kostarikanci su zbog lošeg vremena privremeno sletjeli u Nizozemsku pa je Santamaria hospitaliziran u bolnici u Amsterdamu. Tamo je danas preminuo.

“U ranim jutarnjim satima u utorak, njegovo se zdravstveno stanje se pogoršalo i nažalost je preminuo u 15.45”, stoji na stranicama kostarikanskog saveza.

Inače, utakmica je bila zatvorena za javnost, ali čak iz Dinama nisu doznali zbog čega iako to ni nije u njihovoj nadležnosti. Reprezentacija Kostarike predvođena kapetanom Keylorom Navasom (36), vratarem PSG-a i nekadašnjim suigračem Luke Modrića u Real Madridu, nalazi se na turneji po Europi.

U petak je u engleskom gradu Newcastle pobijedila sa 3-1 Saudijsku Arabiju. Ta se utakmica igrala pred publikom na stadionu St.James Park.

Komentari

komentara

« Povratak