VELIKA TUGA U SVIJETU NOGOMETA: Preminuo u 25. godini nakon višegodišnje borbe s depresijom!

FOTO:

I dok su oči ljubitelja nogometa usmjerene u Katar i Svjetsko prvenstvo, finski mediji javljaju vijest o velikoj tragediji.

Obitelj moli za razumijevanje

Finski mediji su potvrdili da je u 25. godini života preminuo Roni Peiponen, nekada velika nada tamošnjeg nogometa. Njegova je obitelj potvrdila ovu tužnu vijest i zamolila za poštivanje njihove privatnosti.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, no Peiponen je ranije za finske medije govorio o svojoj borbi s depresijom.

„Zbog velikog stresa nisam mogao spavati, a istovremeno sam znao koliko mi je san važan da se oporavim od treninga. Postao je to krug iz kojeg nisam mogao izaći…“, rekao je tada.

Peiponen je bio mladi reprezentivac Finske u svim mlađim kategorijama. Iako veliki talent, Roni je krajem ljeta 2020. godine raskinuo ugovor s finskim Helsinkijem. Veliki pritisak i ozljede, kumovale su njegovom oproštaju od karijere u 23. godini.

„U klubu su mi puno pomagli. Nikada se sam ne bih izvukao iz ovog s*anja. Želio sam biti toliko dobar nogometaš, tako da me nitko ne može kritizirati. Zaljubio sam se u sport. Sada mi nedostaje nogometni život.“, kazao je nakon odlaska iz profesionalnog nogometa.

Komentari

komentara

« Povratak