VELIKA VIJEST: Dinamo Zagreb ima novog sportskog direktora!

FOTO:

U zagrebačkom Dinamu danas je vrlo turbulentno s obzirom da se odvija totalni rat. Dok Dinamovi igrači vrijedno treniraju i igraju pripremne utakmice za nastavak sezone, u klubu se razbuktava sukob “zaraćenih frakcija”.

Tako su članovi GNK Dinamo podigli su kaznenu prijavu protiv Zdravka Mamića, ali i 45 članova Skupštine kluba, te još tri člana Nadzornog odbora Dinama. Navijači se nadaju kako ovo neće zatrovati situaciju među igračima jer Dinamo jako dobro stoji po tom pitanju. Vrlo dobro je odrađena skupina Lige prvaka gdje je slavilo protiv Chelseaja, osvojen je i bod protiv Salzburga dok u domaćem prvenstvu Čačić i društvo bez problema drže prvu poziciju.

A zbog tih odličnih rezultata stigla je nagrada za Antu Čačića. Naime, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako je Ante Čačić potpisao novi ugovor do ljeta 2024. godine. Potpisao ga je i kao trener, ali i kao sportski direktor.

Dakle, ovim potezom modri klub je jednim potpisom ‘ubio dvije muhe‘, u jednom čovjeku dugoročnije je dobio i trenera i čovjeka koji će se brinuti o sportskoj politivi kluba u navedenom razdoblju.

Uspješni trener Modrih koji je potpisao prošlosezonski naslov prvaka, uzeo Superkup, plasirao Dinamo u Ligu prvaka i autorizirao jednu od najvećih pobjeda onu nad Chelseajom, novim je ugovorom dobio potvrdu svog rada u plavom domu.

Dok u plavom klubu traje neviđeni bratoubilački rat, eto, sportski sektor funkcionira na normalan način, što jest svakako dobra vijest za sve Modre….

Komentari

komentara

« Povratak