VELIKAN: Cristiano Ronaldo pomaže bolesnoj djevojčici iz susjedstva!

FOTO:

Mnogi navijači ne podnose portugalsku superzvijezdu Cristiana Ronalda zbog njegovog ponašanja na terenu ali mora se priznati da je često pokazao svoju ljudsku veličinu. To se dogodilo i ovaj puta, srpski mediji prenose vijest da se Ronaldo uključio u akciju pomaganja teško bolesnoj djevojčici Sofiji.

Malena Sofija iz Srbije ima tek devet i pol mjeseci te opaku bolest spinalne mišične atrofije, djeca sa ovom dijagnozom žive najduže dvije godine, lijek košta ogromnih 2 milijuna dolara. Prikupljanju novca se pridružio i napadač Juventusa, tamošnja Nova.rs je otkrila cijelu pozadinu priče, prenosi Sportklub.

„Sofijin otac radi u jednoj teretani, poznaje brojne sportaše i tamo smo se upoznali. Dobili smo informaciju da je Ronaldo donirao dres. Prijatelj Sofijinog tate je iz Njemačke, kreće se u nogometnom društvu te poznaje mnogo nogometaša, među ostalima i Cristiana. Kada je krenula humanitarna akcija, spomenuti prijatelj je bio posrednik da se Ronaldov dres nađe na aukciji.“ – rekli su iz srpskog fan club Juventusa.

Zvijezda Stare dame je donirala potpisani dres za kojeg će sigurno biti ponuđena velika svota novca, aukcija traje sve do 12. lipnja. Na kraju su dodali da Cristiano nije upoznao djevojčicu Sofiju ali vrlo dobro zna da pomaže upravo njoj.

Komentari

komentara

« Povratak