Velikani opasno zagrizli za Ćorića!

FOTO: Getty Images

Inter i Milan su pod gasom kineskog novca, a oba su  klubaposljednjih nekoliko mjeseci pratila iste igrače, među njima je bio i Ćorić

Ante Ćorić je ljetos bio na korak do potpisa za Manchester City, ali nakon što je dogovor o transferu propao u posljednji tren mladi je igrač ipak ostao u Dinamu. A kako se bliži novi prijelazni rok, pojavljuju se i svježe informacije o zainteresiranim klubovima za Ćorića.

Ante Ćorić kao jedan od najvećih mladih talenata i dalje zanimljiv najvećim europskim klubovima. A umjesto u Premier ligu s kojom ga se najviše do sada povezivalo, Ćorić bi mogao u Serie A.

Naime, Tuttosport piše da je pred Interom i Milanom prijelazni rok u kojemu će se boriti za nekoliko istih igrača, a jedan od njih je i Ante Ćorić. Oba milanska kluba su pod gasom kineskog novca, a oba su kluba posljednjih nekoliko mjeseci pratila iste igrače.

Tako su na radaru talijanskih velikana Lindelof iz Benfice,  Keita Balde Diao iz Lazija, Sao Paulov branič Rodrigo Caio, Santosov veznjak Thiago Maia, ali i Dinamov Ćorić za kojeg interes još nisu izgubili ni Manchester City i Liverpool.

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak