VELIKE NAJAVE IZ GRADA NA DRAVI: „Uskoro ćemo imati najljepši stadion, napravit ćemo sve za uspjeh u Europi i da postanemo prvaci!“

FOTO:

Prije nekoliko godina NK Osijek je bio na izdisaju, klub je bio u velikim financijskim dubiozama, govorilo se o tome da preseli u niži rang te krene od početka. No, onda su se ukazali Ivan Meštrović zajedno s mađardskim ulagačima i spasili Osijek od propasti.

Upravo je vlasnik kluba, Lorinc Meszaros, dobio titulu počasnog građanina Osijeka. Ta titula već četiri godine nije dodijeljena nikome, mađarski biznismen je apsolutno zaslužio to priznanje, za razliku od recimo Davora Šukera što je bila velika pogreška. Svečana dodjela organizirana je u prostorijama novog osječkog Kulturnog centra.

“Hvala vam na ovom velikom priznanju. Postati počasni građanin jednog od najljepših gradova u Hrvatskoj za mene je kao Mađara ogromna čast. Taj posao je za mene, ali i za sve, pokazuje se, jedna sretna dobitna kombinacija zato što volim nogomet, volim Hrvatsku, a Osijek obožavam.” – prenose Sportske novosti poruku mađarskog biznismena.

Također je dao veliku najavu u kojoj se može naslutiti što se od Bijelo-plavih može očekivati u budućnosti.

“Ne samo da će NK Osijek uskoro imati najljepši stadion u Hrvatskoj, nego ćemo napraviti sve i da postane prvak te da ostvari uspjeh u Europi.” – rekao je Meszaros te dodao kako je jako sretan zbog titule počasnog građanina.

Osijek je trenutno vodeća momčad Prve lige, imaju bod više od Dinama uz dvije utakmice više.

Komentari

komentara

« Povratak