VELIKE POHVALE: Antonio Conte oduševio komentarom za Perišića!

FOTO:

Danas smo imali prilike vidjeti jedan od najvećih nogometnih derbija u povijesti, a radi se o gradskom derbiju između Milana i Intera. Izabranici Antonija Contea slavili su s visokih 3:0 i tako pobjegli Milanu na +4.

Jedan od najboljih na terenu bio je hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, koji je upisao čak dvije asistencije. Dvostruki strijelac bio je Lautaro Martinez, a jedan gol postigao je Lukaku. Nakon utakmice Antonio Conte je pokazao koliko je bio oduševljen Perišićem:

“Smatram da svaki trener treba unaprijediti svoje igrače i dozvoliti im da razumiju njegove ideje. Perišićev i Eriksenov napredak čini me ponosnim. Barella je došao u Inter i odmah se uklopio, ali drugi igrači trebaju vremena. Eriksenu je trebalo vremena, ali sada razumije naše ideje, a isto vrijedi i za Perišića”, rekao je Conte.

Hrvatski reprezentativac ove sezone igra u novoj roli. Conte mu je predvidio mjesto lijevog beka u 3-5-2 formaciji i Perišić se tu isprva nije najbolje snašao. Sada igra odlično, a talijanski stručnjak smatra da može još i bolje.

“Perišić lani nije bio predan kao sada. Promijenio se i danas je odigrao iznimno dobro u svim aspektima igre. On ima nevjerojatan potencijal, nekad mislim da bi trebao više vjerovati u sebe”, poručio je.

Komentari

komentara

« Povratak