VELIKE PROMJENE: Poznati medij otkrio što sve Dalić mijenja za Albaniju!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu će igrati protiv Albanije. Radi se o drugom kolu na Euru, a okršaj počinje u 15:00.

Veliki broj medija danas piše kako će hrvatski izbornik Zlatko Dalić napraviti nekoliko promjena za tu utakmicu. Upravo o tome se raspisao ugledni njemački Bild, medij čiji novinar Roberto Lamprecht tvrdi da ima informacije iz stožera Hrvatske.

“Superzvijezda ide na klupu! Bit će promjena u početnoj postavi. Stoper Marin Pongračić, koji je kod dva primljena gola loše reagirao, ispada iz postave. Njegovu poziciju vjerojatno preuzima Martin Erlić. Također je moguće da Joško Gvardiol s lijevog beka prijeđe na poziciju stopera, a da Borna Sosa ili Josip Juranović zauzmu poziciju lijevog beka”, piše Bild pa dodaje:

“Najzvučnija promjena je izgledna u veznom redu. Superzvijezda Marcelo Brozović (31) trpi kritike nakon slabe igre protiv Španjolske na poziciji šestice. Brozoviću od prelaska u Al-Nassr (Saudijska Arabija) prošlog ljeta nedostaje natjecanja na najvišoj razini. Umjesto Brozovića, u početnu postavu protiv Albanije ulazi Mario Pašalić.”

Komentari

komentara

« Povratak