VELIKE PROMJENE U MAKSIMIRU: Evo tko će postati novi šef Dinamove škole nogometa!

FOTO:

Kako ekskluzivno doznaje naš poznati sportski portal Germanijak.hr, doći će do velike promjene u redovima zagrebačkog Dinama. Naravno, kada je u pitanju nogometna škola.

Naime, još uvijek aktualni šef popularne škole je Tomislav Butina kojem ugovor istječe 30. lipnja. No, njemu prema svemu sudeći neće biti ponuđen novi ugovor. Butina se čak navodno već počeo i opraštati od mnogih suradnika u klubu pa je sve jasno.

A tko bi mogao naslijediti? Zasad se decidirano ne zna, spominjalo se više imena u zadnje vrijeme, a ovih dana u prvi je plan iskočilo jedno, pomalo senzacionalno.

S više strana kao glavni kandidat spominje se Marko Marić, sin bivšeg vratara Zvonka, bivši Dinamov igrač, mladić koji se u Maksimir vratio kao pomoćnik Cice Kranjčara, koji je sve oduševio pa je u Dinamu ostao i nakon Cice.

Govori nekoliko jezika, sjajno poznaje nogomet, radio je kao skaut, bio pomoćnik i Ivanu Leki u Kini, jedan od rijetkih u nogometu o kojima nećete čuti ružnu riječ. Marić je, pisali smo već, pomagao (i pomaže) Dariju Šimiću oko skautiranja i razgovora s potencijalnim pojačanjima, nije tajna da ga Šimić želi u Dinamu, iskoristiv je na više funkcija.

Ali, ipak je iznenađenje da bi Marić bio novi šef Škole, dosad ga je malotko vidio u toj fotelji, no, možda i Šimić drugačije zamišlja rad Škole, možda će on s biti taj koji će odlučivati, ali mu treba jedan kvalitetni operativac pa se odlučio za Marka Marića? No, pričekajmo, ako Marić trenutno i jest najveći kandidat, ne znači da će biti i izabran za šefa Škole, mora ta ideja proći dosta podignutih ruku da bi bila amenovana.

Komentari

komentara

« Povratak