VELIKE RIJEČI: Francuski izbornik Deschamps se naklonio našem Modriću!

FOTO:

Francuska nogometna reprezentacija odradila je presicu uoči sutrašnjeg dvoboja protiv Hrvatske. Među okupljenim novinarima došli su izbornik Didier Deschamps te prvi vratar Francuza, Hugo Lloris (Tottenham Hotspur).

Nakon tri odigrana kola na čelu skupine su i dalje Portugal te Francuska, koji imaju po sedam bodova. Hrvatska je na trećem mjestu sa tri, a Šveđani su još uvijek na nuli.

Na prvoj utakmici između Francuske i Hrvatske nismo vidjeli velikog Luku Modrića koji je propustio prvo okupljanje nakon pandemije koronevirusa. O njemu je danas vrlo lijepo govorio Didier Deschamps, koji itekako zna kakva je veličina u pitanju:

“Luka Modrić je nogometni velikan. Hrvatska je s njim jača jer je njegov utjecaj ogroman. On je vođa reprezentacije u tehničkom i psihološkom smislu. Pogledajte kvalitetu njegovih dodavanja, golove koje postiže… Kada je lopta kod njega, podiže igru svoje momčadi. Nije bez veze osvojio Zlatnu loptu. Hrvatska je do finala u Rusiji došla njegovom velikom zaslugom. On je i sjajna osoba, jako ponizan i iskren. Svakako ćemo uzeti u obzir to što on igra kada budemo slagali taktiku za ovu utakmicu.”, rekao je francuski izbornik.

Komentari

komentara

« Povratak