VELIKI ČOVJEK: Francuski izbornik začepio usta onima koji napadaju Modrića!

FOTO:

Luka Modrić osvojio je ovogodišnju Zlatnu loptu, ali čini se kako u nogometnom svijetu postoje totalni biseri koji se pitaju kako je uopće došlo do toga. Naime, novi napad dolazi iz Barcinog tabora gdje se pobunio maleni Jordi Alba kojem doslovce izlaze bomboni kad priča o Messiju. Takvo diljenje malo je i čudno. No, ima i onih koji gospodski to primaju. Npr, francuski izbornik Didier Deschamps.

Naime, mnogi nogometaši diljem svijeta ustinu pretjeruju s divljenjem prema Messiju ili Ronaldu pa to izgleda jako smiješno. U ovoj godini očito se gledalo Svjetsko prvenstvo, a Modrić je tamo sigurno bio najbolji. Messi nije napravio apsolutno ništa osim prekrasnog pogotka Nigeriji, a ni Ronaldo se nije baš iskazao osim sjajnog Hat tricka protiv Španjolske. Obojica ovih genijalaca izletjela su u osmini finala SP-a dok je kapetan Luka vodio Hrvatsku do finala! To dobro zna i Didier Deschamps:

“Nije u redu da se govori kako Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu, zaista nije. To je jako nepošteno prema njegovoj velikoj karijeri. Naravno, tužan sam zbog naših nogometaša, ali…”, istaknuo je Didier pa otkrio što ga je najviše šokiralo:

“Zaista ne želim kritizirati novinare, ali moram priznati kako sam jako iznenađen s mjestom na kojem se nalazi Raphael Varane! Zar je on tek sedmi? Kako je to moguće? Logično bi bilo da se cijeni svjetski prvak. Nema bitnijeg trofeja od toga, a to su francuski nogometaši osvojili…”.

NOGOMET KARIJERE: KRAMARIĆ ASISTIRAO I OPET POENTIRAO, ŽRTVA JE BIO WOLFSBURG!

MESSI, RECI NAM S KOJE SI PLANETE? Pogledajte još jednu čaroliju velikog Argentinca!

Komentari

komentara

« Povratak