VELIKI DARIJO SRNA: Evo što je legendarni kapetan Hrvatske rekao za Dinamo

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

“Publika je bila prekrasna, kao i ambijent, praznik za Dinamo i Zagreb. Žao mi je Dinama”, rekao je Darijo Srna nakon nevjerojatne utakmice Dinama i svojeg Šahtara (3:3).

Dinamo je protiv ukrajinskog prvaka, kluba u kojem je Srna legenda i pomoćni trener, vodio 3:1 do sudačke nadoknade, a onda primio dva gola i udaljio se od prolaska skupine.

“Žao mi je ovih mladih momaka koji su doživjeli težak šok. Međutim, drago mi je zbog nas, odigrali smo bolje nego u Harkivu. Nažalost, puno ranije smo trebali privesti utakmicu kraju, posebno nakon crvenog kartona More. Na kraju je presudilo malo i to naše iskustvo, a nakon svega tvrdim i dalje da je Šahtar bolja momčad od Dinama. Imali smo sreće, ali i to treba zaslužiti”, rekao je Srna kojem je Dinamov trener Nenad Bjelica odmah odgovorio da je Šahtar ispucao sreće za tri života.

Situacija iz 95. minute kada je dosuđen jedanaesterac zbunila je sve.

“Mislio sam da je bio penal na Taisonu, ali onda sam se iznenadio kad je ispalo da je na Pjatovu. Ali nogomet je čudna igra, pa Pjatov je tamo poklonio penal Dinamu, a sad je tu na njemu bio penal. Meni ništa nije jasno, nogomet je čudna igra.”

Tko prolazi? U borbi za drugo mjesto još uvijek su i Dinamo i Šahtar i Atalanta… “Do kraja grupne faze sve je otvoreno, sva tri kluba, pa i Atalanta, mogu proći dalje. Onaj tko će biti najviše koncentriran, taj će biti drugi.”

BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: LUKA MODRIĆ NASTAVLJA KARIJERU U SERIE A!

BREAKING NEWS: Bayern Munchen smijenio Niku Kovača, a evo tko dolazi na klupu!

Komentari

komentara

« Povratak