VELIKI GOSPODIN: Arjen Robben oduševljen krasnim potezom Nike Kovača!

FOTO:

Aktualni njemački prvak Bayern kod kuće je svladao Hannover i tako napravio veliki korak ka osvajanju nove titule. No, osim rezultata utakmicu su obilježile i neke druge stvari. Niko Kovač je odlučio dati priliku veteranima kluba Francku Riberyu te Arjenu Robbenu kako bi im odao poštovanje za sve što su napravili.

Posebno se to odnosilo na nizozemsko krilo koje je zadnji puta zbog ozljede nastupilo u studenom prošle godine, Robben je rekao da se mogao žestoko namučiti kako bi se ponovno vratio na travnjake Bundeslige.

“Ne mogu to riječima opisati. Samo sam stvarno jako zahvalan. To je jedina riječ koje se trenutno mogu sjetiti: zahvalan! Učinio sam sve da dođem do ovoga. Trenirao sam intenzivno i jako se borio posljednjih tjedana i mjeseci, samo kako bih se vratio. Šteta što je povratak trajao samo pet minuta provedenih u igri, ali bez obzira na to, trenutak je bio poseban”, rekla je desetka Bavaraca za bundesliga.com.

Niko Kovač se također osvrnuo na uvođenje nekada sjajnog dvojca koji su navijači nazvali – Robbery.

“Njih su dvojica u ovome klubu obilježili jednu eru. Zaslužili su da ih gledatelji pozdrave pljeskom, a to su i učinili. Bio bih najsretniji da sam im mogao dati i veću minutažu, no razvoj situacije na terenu to jednostavno nije dopuštao.”

VELIKI TRANSFER: UGLEDNI AS OTKRIO GDJE ODLAZI SJAJNI LUKA JOVIĆ!

Komentari

komentara

« Povratak