VELIKI GOSPODIN: Prosinečki objasnio zašto neće kažnjavati igrače koji puše!

FOTO:

Nakon što je remijem protiv Austrije, Bosna i Hercegovina osigurala prvo mjesto u skupini i prolazak u elitnu grupu Lige nacija, izabranici Roberta Prosinečkog igrat će prijateljsku utakmicu protiv Španjolske.

Furija je porazom od Hrvatske izgubila mogućnost da osigura play-off te će njihova sudbina ovisiti o rezultatu utakmice između Engleske Hrvatske. Budući da se utakmica na Wembleyju igra u 15 sati, a utakmica na Kanarskim otocima u 20:45, reprezentativci Španjolske će prije izlaska na teren znati hoće li ići na završnicu kao zmajevi ili ne.

Uoči utakmice, izbornik Robert Prosinečki dao je izjave za španjolske medije u kojima je između ostalog govorio i o svom velikom poroku, pušenju:

“Znam da pušenje nije dobro niti zdravo. Međutim, da je to imalo utjecaj na moju igru, sigurno to ne bi radio, a budući da nisam imao nikakvih problema, pušio sam. U moje su vrijeme mnogi pušili, no taj se trend ipak smanjio u današnje vrijeme jer profesionalni igrači paze na svaki detalj…”

Postoji legenda koja govori kako je ‘Žuti’ svojevremeno pušio 40 cigareta dnevno, a na pitanje što bi napravio kada bi vidio svog igrača koji konzumira cigarete, Prosinečki je odgovorio:

“A što da mu kažem? Ne mogu mu ništa reći ako sam i sam to radio.”

KANE, FACA SI: SJAJNI ENGLESKI NAPADAČ NAKLONIO SE MODRIĆU TE NASMIJAO ODLIČNOM ŠALOM!

TIN, LEGENDA SI: Junak pobjede nad Španjolcima nasmijao novinare nakon utakmice!

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak