VELIKI GOSPODIN: Ruski izbornik oduševio porukom za Dalića!

FOTO: Sportske novosti

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, je u petak, 14. lipnja, točno na godišnjicu otvaranja Svjetskog prvenstva 2018. godine održao svečanu promociju ruskog izdanja njegove knjige “Rusija naših snova” koju su zajednički napravili Podravka i Sportske novosti.

ČERČESOV VELIKI GOSPODIN

Uz Zlatka Dalića bili su Podravkin šef Marin Pucar i Marin Zorko, glavni urednik SN-a te bivši vatreni asovi Ivica Olić i Stipe Pletikosa, dvojac koji je ostavio duboki trag u ruskom nogometu igravši za CSKA Moskvu, odnosno za Spartak Moskvu i Rostov.

Svjetsko prvenstvo uistinu je bilo spektakularno organizirano, a mi Hrvati ćemo posebno pamtiti taj turnir s obzirom da smo uzeli veliko srebro. Među okupljenima bio je odlično raspoloženi aktualni izbornik Rusije, Stanislav Čerčesov, koji je oduševio izjavom u vezi utakmice protiv Hrvatske:

“Mi smo odlično odigrali utakmicu protiv Hrvatske, uspjeli smo je iznenaditi, a ispali smo nesretno nakon izvođenja jedanaesteraca. To je sport, netko je morao ispasti. Zavidim li Daliću, jesam li se vidio na njegovu mjestu u finalu? Ne, to nije bilo realno, Dalić je imao puno kvalitetnije igrače, vrhunske nogometaše koji s najvećim klubovima osvajaju Ligu prvaka. No, sretan sam jer smo probudili nogomet u Rusiji i zanimanje za reprezentaciju”, rekao je Čerčešov koji je zatim poslao sjajnu poruku Daliću:

“Prijatelju Zlatko, kad se osjećaš loše, samo se sjeti Rusije. Odmah ćeš biti sretan i spokojan!”, rekao je simpatični ruski izbornik.

PREDOMISLIO SE: JAN OBLAK OBAVIJESTIO UPRAVU ATELTICA DA ŽELI PRIJEĆI U MOMČAD ENGLESKOG VELIKANA!

SVE JE DOGOVORENO: Mateo Kovačić za 50 milijuna eura odlazi u Serie A!

Komentari

komentara

« Povratak