VELIKI HUMANITARAC: Zlatko Dalić sudjelovao na druženju u bolnici sa mališanima!

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić još jednom je pokazao da ima velike ljudske osobine. Na poziv udruge roditelja vitalno ugrožene djece, poznatijom kao Kolibrići, došao je na druženje sa klincima na pedijatriju KBC-a Zagreb.

Malenima je pročitao slikovnicu „Zlatkov dan za igru“, u kojoj se nalazi zebra Zlatko koji boluje od spinalne mišićne atrofije i ima slične probleme kao ova hrabra dječica, ali im na zanimljiv način prezentira cijelu priču.

Slikovnica australskog pisca Charlesa Santosa, Zlatkov dan za igru, lajtmotiv je projekta Zlatkov dan sa SMA koji organizira udruga Kolibrići uz podršku Kliničkoga bolničkog centra Zagreb, Klinike za dječje bolesti Zagreb i Kliničkoga bolničkog centra Split pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

“Jako sam sretan što sam dio ove lijepe priče i hvala Ani što mi je pružila priliku da se uključim. Kada sam prvi puta pročitao slikovnicu, odmah mi se svidio moj imenjak Zlatko – hrabar, pametan, simpatičan i neustrašiv – baš kao što su i sva djeca koja se bore sa SMA. Uključimo ih u igru, budimo im potpora i zajedno možemo sve!”, prenosi izbornikovu izjavu web stranica HNS-a.

Komentari

komentara

« Povratak