VELIKI INTERES: Španjolski velikan želi kupiti Baturinu!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb osim osvajanja prvenstva i solidnog izdanja u Ligi prvaka, također se može pohvaliti promoviranjem čudesnog mladića.

Naravno, radi se o 20-godišnjem Splićaninu Martinu Baturini koji je na fantastičan način iskoristio priliku u Maksimiru. Sjajne partije donijele su porast na ‘Transfermarktu’ pa tako danas već vrijedi 6,5 milijuna eura, a neki mu tepaju da je novi Luka Modrić.

Baturinu prati nekoliko uglednih europskih velikana, a sada španjolski mediji pišu o interesu Atletico Madrida: “U ovom zadatku, Andrea Berta, tehnički direktor, bacio je oko na posljednjeg talenta koji je proizašao iz neiscrpne balkanske omladinske akademije. Kako bi dobili usluge ovog igrača, momčad je spremna je staviti bogatstvo na stol zagrebačkog Dinama”, tvrdi Dosisfutbolera.

Isti medij piše kako zagrebački klub ne namjerava pustiti dijamanta za manje od 20 milijuna eura. A cijena bi mogla ići još gore s obzirom koliko je mladić dobar. Među glavnim konkurentima Madriđana ističu se Manchester City, Arsenal i Real Madrid.

“Tih dvadeset milijuna eura uložilo bi se u dolazak ovog mladog bisera hrvatskog nogometa kako bi pojačao sadašnjost, ali prije svega budućnost veznog reda Atlético de Madrida”, stoji u španjolskom mediju, dok drugi tvrdi kako je Atletico već stupio u kontakt s Dinamom.

Za analizu utakmice Osijek – Rijeka kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak