VELIKI INTERES: Talijanski velikan želi dovesti Bradarića!

FOTO:

Domagoj Bradarić još prošle godine debitirao je za A selekciju reprezentacije Hrvatske, ali je nedavno pomogao mladima da se plasiraju u četvrtfinale Eura. Štoviše, bivši član Hajduka bio je pravi junak jer je sudačkoj nadoknadi postigao gol Englezima, a zbog toga Hrvatska je otišla u nokaut fazu koja će se igrati idući mjesec.

No, mladom lijevom beku ne cvjetaju ruže u redovima Lillea jer je u posljednjih sedam utakmica upisao svega pet minuta pa se tako šuška da će na ljeto promijeniti klub. Naime, poznati portal ‘Germanijak.hr’ tvrdi kako bi Bradarić mogao završiti u Laziju.

Velikan iz Rima je već duži period zainteresiran za Braradića, a svi znaju da ga je Lotito htio i prošlog ljeta, ali tada Lille nije želio ni pomišljati o prodaji mladog Hrvata. Sad u na to spremni, a odredili su cijenu od 10 milijuna eura za talentiranog lijevog beka. Iako je gazda rimskog kluba Claudio Lotitto poznat kao velika šrktica, mogao bi na ljeto izvući zmiju iz novčanika i platiti traženu cijenu za Bradarića.

Točnije, morao bi. jer Laziju doslovno gori na poziciji lijvog beka. Ofenzivnog lijevog beka jer igra u sustavu sa trojicom stopera i ofenzivnim bekovima. Lazio na toj poziciji lijevo ima bosanskog veterana Senada Lulića (35) kojem ističe ugovor i najvjerojatnije će napustiti klub. Ima i prošlogodišnje pojačanje, Mohameda Faresa, koji se ispostavio kao promašaj i nije riješio problem.

Komentari

komentara

« Povratak