VELIKI IVAN: Emotivni Rakitić plakao zbog suigrača Reyesa, velika želja mu je vratiti se u Sevillu!

FOTO:

Sevilla i Andaluzija nikako nisu zaboravili svog kapetana Ivana Rakitića. 31-godišnji veznjak Vatrenih vratio se u voljeni grad kako bi primio nagradu za vrijednosti na ceremoniji Premios DEX televizije El Desmarque.

Raketa je bio jako ponosan na ovo priznanje ali i emotivno potresen nakon što je počeo govoriti o tragično preminulom bivšem suigraču Jose Antoniu Reyesu.

“Prije svega, dobra večer. Težak je trenutak stajati ovdje pred Joséovom obitelji. I ja sam otac. Kad su mi rekli da ću primiti ovu nagradu, bio sam ponosan. Došao sam kao mladić u Sevillu, dobio svu ljubav tamošnjih ljudi, upoznao ženu, obitelj.”

“Želim posvetiti ovu nagradu supruzi i obitelji. Nagrada će imati jako, jako posebno mjesto u mojoj kući. Ako dopustite, posvetio bih nagradu i mojoj punici i tastu.” – naglasio je Ivan.

Veznjaka Barcelone su upitali ima li namjeru još jednom obući Sevillin dres.

“Da se moju suprugu pita, ostali bismo ovdje, ne bismo se sutra ni vraćali u Barcelonu.Svi znaju ljubav koju osjećam prema gradu i klubu. Odavde sam otišao u Barcelonu i presretan sam što je tako ispalo. A za to je zaslužan i moj prijatelj Monchi.”

Za ponos Andaluzije igrao je u razdoblju od 2011. do 2014. godine te skupio 149 nastupa uz 32 golova.

Komentari

komentara

« Povratak