VELIKI OBRAT: Policija uhitila osobu osumnjičenu za smrt Emiliana Sale!

FOTO:

Iako se to u javnosti slabo spominje, britanska policija već mjescima istražuje okolnosti smrti nogometaša Emiliana Sale.

Veliki obrat

Iako je sve izgledalo kao splet nesretnih okolnosti, čini se da je istraga pokazala kako ipak postoji krivac za smrt Emiliana Sale. Naime, danas je uhićen je 64-godišnji muškarac iz sjevernog Yorkshirea kojeg se sumnjiči za smrt argentinskog igrača.

Podsjetimo, Sala je 21. siječnju putovao avionom tipa Piper PA-46 Malibu iz Nantesa u Cardiff. Na žalost, iznenada mu se gubi svaki trag, a ubrzo služba spašavanaj pronalazi olupinu kao i tijelo nesretnog nogometaša u moru, u kanalu La Manche. Pilot koji je upravljao letjelicom, David Ibbotson nikad nije pronađen.

Problem koji je uočen istragom jest činjenica da je Ibbotson imao samo certifikat za osobnog pilota i nije mogao obavljati komercijalne letove, što je ipak učinio vozeći Salu. Za dobivanje navedene dozvole piloti moraju proći daleko više obuke i sati leta. U ovom slučaju, to je trebao biti iskusni David Henderson.

Kako zaključuju mediji, uhićena osoba je odgovorna za ovu nedopuštenu zamjenu pilota.

BIVŠA ZVIJEZDA UNITEDA U PROBLEMIMA: Kažnjen zbog klađenja!

Komentari

komentara

« Povratak