VELIKI PEHIST: Vratio se nakon 10 mjeseci i dvije teške operacije, a sad je opet ozlijeđen

FOTO:

Ante Erceg dobro kotira u izboru za najvećeg pehista hrvatskog nogometa unazad nekoliko godina.

Napadač danskog Brondbyja nedavno se vratio u puni trenažni proces nakon gotovo 10 mjeseci, a sad je, nakon što je prvo drugoj momčadi Osijeka osigurao pobjedu zabivši škaricama u ogledu protiv Orijenta 1919, ponovno ‘out’, prenosi Germanijak.hr.

Erceg je zabio u 51. minuti nakon pa nedugo nakon toga napustio teren zbog problema s aduktorom. Podsjetimo, Erceg je skoro godinu dana pauzirao nakon što se prije točno godinu dana teško ozlijedio na treningu zbog čega je bio primoran na dvije operacije te potpunu rekonstrukciju koljena. Iz Osijeka su potom napravili gestu vrijednu svake pohvale, a to je da su s Ercegom produljili posudbu na godinu dana iako su znali da je sigurno izgubljen za prvi dio sezone.

32-godišnji Splićanin će na kraju sezone postati slobodan igrač, a nema nikakve sumnje da bi on rado ostao u klubu ako procjena glavnog trenera i njegovog stožera bude takva da im on može pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Erceg je prije dolaska u Osijek igrao za RNK Split, Balikesirspor, Hajduk, Shabab Dubai, Brondby i Esbjerg, a težina njegove ozljede bit će poznata tek krajem dana nakon što odradi dodatna testiranja.

Komentari

komentara

« Povratak