VELIKI PORAZ: Evo što je trener Hajduka rekao nakon poraza kod Šibenika!

FOTO:

Hajduk Split nije uspio slomiti hrabre Šibenčane te su doživjeli treći poraz ove sezone. Na Šubićevcu je bilo 2:0 za Šibenik zahvaljujući golovima Mine i Ćurića.

Bila je to prva pobjeda Šibenika u međusobnim susretima igranim na Šubićevcu u posljednjih 14 godina. Zadnju pobjedu Šibenik je na svom terenu protiv Hajduka ostvario u rujnu 2007., kada je slavio s 1:0.

”Čestitamo Šibeniku. Nismo zabijali iz velikih prilika. Ovo je za nas veliko razočaranje. Nismo uspjeli pogoditi iz jako dobrih šansi. Nedostajalo nam je mnogo igrača, ali o tome ne želim razgovarati”, kazao je nakon utakmice trener Hajduka Jens Gustafsson pa je dodao:

”Nije falio samo Livaja nego više igrača. Prije utakmice smo razmišljali što napraviti, mislili smo da je najbolje izvesti postavu s kojom smo počeli, ali kad ne zabiješ prilike, onda izgubiš. Dugo bi mi trebalo da pojasnim svaku svoju odluku pojedinačno. Mislio sam da će ta rješenja donijeti napredak u našoj igri. Ponavljam, nismo mi bili loši u polju, stvarali smo dosta prigoda. Ali, bio je to jedan od onih dana kada lopta neće u protivničku mrežu.”

SKANDAL NA DERBIJU: EVO ŠTO JE MORAO NAPRAVITI GLAVNI SUDAC UTAKMICE…

Komentari

komentara

« Povratak