VELIKI POTEZ POZNATOG TRENERA: Leicesterov napadač se oglušio na fair play. Trener ga odmah izvadio

FOTO:

Leicesterov trener Brendan Rodgers izvadio je svog napadača Kelechija Iheanacha prije kraja poluvremena zbog incidentnog ponašanja na terenu.

Naime, Nigerijac se oglušio na fair play te nije htio vratiti loptu nogometašima Norwicha s kojima je Leicester danas remizirao 1:1.

Iheanacho je krenuo u dribling, prešao jednog igrača i odlučio je pucati, ali ga je prije toga drugi branič Norwicha pokosio na tlo i nastao je opći kaos. Doletjeli su preostali igrači u žutim dresovima, okružili Nigerijca koji je ostao ležati na tlu, a onda su došli i Leicesterovi igrači te se počeli naguravati.

Nikome nije bilo jasno što je mladi Nigerijac htio i sve je ispalo skandalozno jer su mu vlastiti igrači pokazivali da vrati loptu protivniku. No on ih nije poslušao i odmah je kažnjen. Trener Lisica Brendan Rodgers izvadio ga je u 39. minuti ne bi li ga ukorio, a u igru poslao Demaraija Graya.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Iheanachovog trenutka ludila možete pogledati OVDJE.

POČEO JE RAT ZA OLMA: OVAJ GIGANT SPREMAN JE PLATITI VIŠE OD 30 MILIJUNA EURA!

ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: Barcelonina zvijezda se zarazila spolnom bolešću i propušta veliki derbi!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak