VELIKI POTRES: Rijeka nakon debakla protiv Dinama potjerala trojicu igrača

FOTO:

Čini se kako će navijači Rijeke još neko vrijeme plakati za Igorom Bišćanom. Rijeka je danas dokazala kako je sezona jako loše krenula…

Podsjetimo, Rijeka je doživjela pravi debakl kod kuće protiv Dinama prošlog vikenda. Aktualni hrvatski prvak podario je petardu igračima Rijeke, a neki igrači će se toga itekako sjećati. Naime, iz Rijeke je potvrđeno kako članovi prve momčadi više nisu Lorenco Šimić, Petar Mamić i Roberto Punčec. Također se dodaje kako je Zoran Kvržić udaljen iz prve momčadi, ali s njim će se obaviti razgovor nakon što se vrati s reprezentativne dužnosti.

Ova odluka stigla je tri dana nakon povijesnog debakla na Rujevici protiv Dinama (0:5). Teško je pretpostaviti zašto se Rijeka odlučila riješiti Šimića i Mamića koji ove sezone skupa imaju samo dva nastupa. Punčec je odigrao 14 utakmica, a Kvržić jednu više. Šimić je igrač Sampdorije na posudbi do kraja sezone, a preostala trojica su igrači koji imaju ugovore s Rijekom.

Nakon poraza od Dinama spominjalo se da dio momčadi minira novog trenera Rožmana.

“Ne slažem se s tim miniranjem ili bušenjem. Ne mislim da se to događa s namjerom, odnosno da igrači miniraju trenera. Stvori se takvo stanje u ekipi nakon kojega se misli da igrači bojkotiraju ili miniraju, što se iz mojega iskustva rijetko događa. To nije slučaj kod nas. Možda našoj momčadi samo treba psihoterapeut, vidjet ćemo”, rekao je sportski direktor Juričić nakon utakmice s Dinamom.

PREKRASNA GESTA: ČONDRIĆ I LIVAKOVIĆ KUPILI AUTO LEGENDARNOM TRENERU GOLMANA!

SPREMAN ZA POVRATAK: Vrsaljko trenirao prvi put nakon devet mjeseci

Komentari

komentara

« Povratak