VELIKI POVRATAK: Alen Halilović se nakon puno godina vraća u HNL!?

FOTO:

Nekoć najveći hrvatski talent, Alen Halilović, još uvijek je bez kluba iako smo danas zakoračili u kolovoz. Njegova posljednja epizoda bila je u engleskom drugoligašu Birmignham Cityu, a nakon toga je postao slobodan igrač.

“Bio sam zadovoljan u Birminghamu i ima puno upita sad, ali odlučio sam da neću brzati jer sam ranije u karijeri nekoliko puta brzao s odlukama. Odlučio sam uzeti vremena i donijeti pravu odluku. U sljedećih deset dana bih mogao odlučiti gdje ću igrati”, rekao je Halilović za Favbet.

“Riječ je uglavnom o prvoligašima. Ima upita iz prve engleske lige, iz Championshipa, iz Španjolske… Donijet ću odluku u dogovoru s menadžerom i obitelji. Posljednje dvije-tri godine nisam napravio onoliko koliko sam vjerovao da mogu. Razlog su neke greške, ozljede, ali mi je odlazak u Englesku puno pomogao”, dodao je 25-godišnji Halilović pa se osvrnuo na mogući povratak u hrvatsku ligu u kojoj je nosio dres Dinama prije odlaska u Barcelonu.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama i Barcelone otkriva kako je bilo upita iz našeg HNL-a:

“Zvali su me najbolji klubovi HNL-a i ne vidim ništa loše u tome vratiti se u HNL. Liga je puno napredovala posljednjih sezona. Trenutno nema ništa konkretno, ali vidjet ćemo u sljedećih deset dana što će se dogoditi.”

Halilović je nakon odlaska iz Dinama nosio dres Barcelone, Milana, Heerenveena, HSV-a, Liegea, Sporting Gijona i Las Palmasa, ali se do dolaska u Englesku nigdje nije naigrao.

Komentari

komentara

« Povratak