VELIKI POVRATAK BUDUĆEG VATRENOG: Nakon oporavka od teške ozlijede prijavljen je za ovogodišnju LP!

FOTO:

Prije sedam mjeseci doživio je tešku ozlijedu ligamenata i pred njim je bio dugačak put ka oporavku. No, 23-godišnji Filip Krovinović je uspio izliječiti koljeno desne noge, uskoro će biti spreman za nastupe i njegov klub Benfica ga je stavila na popis igrača za Ligu prvaka.

„Dobro se oporavljam, sve ide u skladu s planom”, izjavio je veznjak za Benficinu televiziju. Sjajna je to vijest i za hrvatsku reprezentaciju, do teške ozlijede Filip je ozbiljno kotirao za debi u A vrsti, za mladu U-21 je skupio 11 nastupa i pogodak.

Nakon tri godine igranja u Zagrebu, uputio se portugalski Rio Ave, tamo se relativno brzo izborio za prvi sastav i igrao odlično. Primjetili su to skauti lisabonskog velikana i doveli ga u svoje redove na Estadio da Luz.

U dresu Orlova je sjajno započeo avanturu, odigrao 13 dvoboja i zabio pogodak, ali su mu 20. siječnja protiv Chavesa pukli križni ligamenti i operiran je u španjolskoj prijestolnici, Madridu. Sada je blizu potpunog oporavka i pitanje je dana kada će Filip ponovno istrčati na travnjak.

Benfica se nalazi u neugodnoj grupi sa Bayernom, Ajaxom i AEK-om, ali mogu se nadati prolasku. Za dva tjedna igraju prvi susret, protivnik je favorit skupine Bayern kojeg će ugostiti na zasigurno prepunom Luzu.

DOBRODOŠAO NATRAG: JOE ŠIMUNIĆ SE VRAĆA U HRVATSKU REPREZENTACIJU!

SKANDAL: Društvo prijatelja Hajduka Grdoviću otkazalo koncert jer je pjevao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji!?

Komentari

komentara

« Povratak