VELIKI PREOKRET: Europsko prvenstvo 2021. će se održati u jednoj državi?!

FOTO:

Pandemija koronavirusa odgodila je ovogodišnju europsku nogometnu smotru koja se trebala održati u 12 država i gradova domaćina. Euro je tako prebačen za narednu godinu ali se pojavio „breaking news“ koji kaže da će se održati u jednoj državi!

Obzirom na cijelokupnu situaciju, potpuno je logično da UEFA razmišlja o toj opciji. Le Parisien javlja da je prvi favorit za domaćina Rusija koja je ugostila zadnji Mundijal i prema svim pokazateljima napravila sjajan posao. Bio bi to povratak na mjesto sreće za srebrne Vatrene i izbornika Zlatka Dalića. Rusija je na čelu s Putinom potrošila nekoliko milijardi eura te izgradila sjajne stadione, dakle svi uvjeti i infrastruktura postoje.

Situacija s koronavirusom se u državi primirila, državne granice su zatvorene već nekoliko mjeseci, ali bi se napravio izuzetak kada su sportaši u pitanju. Rusija je već navodno predložila i termin, igralo bi se od 11. lipnja do 11. srpnja.

Predviđa se da val koronavirusa tada neće biti toliko intenzivan, turnir u jednoj državi bi spriječio daljnje širenje zaraze jer bi se spriječilo međudržavno putovanje.

Komentari

komentara

« Povratak