VELIKI PREOKRET: Je li ovo novi klub Cristiana Ronalda?

FOTO:

Prema posljednjim medijskim napisima, sve je izglednije kako će Cristiano Ronaldo ipak napustiti Manchester United.

Razlog je jednostavan, a on leži u činjenici da ‘Crveni vragovi’ neće u novoj sezoni igrati Ligu prvaka pa tako Portugalac neće moći postići nove golove u najelitnijem nogometnom natjecanju. No, potom se pojavila priča o prelasku u Bayern Munchen koja je vrlo brzo demantirana jer Bavarci navodno tvrde kako je CR prestar za njih.

No, AS sada kaže kako je došlo do preokreta: “Ako bi odlazak Lewandowskog bio jedan od najvećih transfera ovog ljeta, bomba, ništa manje ne bi bio ni dolazak Ronalda u njemačke prvake. Njegovi zastupnici već su upoznati s tom idejom i na nju pozitivno gledaju. Ipak, Ronaldo ima više ponuda”, navodi se.

Tvrdi se i da bi Bayern mogao biti dobro odredište po pitanju Ronaldovih ambicija. Borba za naslov u njemačkoj Bundesligi se podrazumijeva, ali Bayern je i klub s kojim bi mogao napasti novi trofej u Ligi prvaka.

Uspije li privući Ronalda k sebi, Bayern će postati kralj prijelaznog roka, dodaje se. Uz već potvrđeni dolazak Sadija Manea, njemački prvaci imali bi napadački par iz snova. “Ove dvije zvijezde pridružile bi se Mülleru, Saneu, Comanu, Gnabryju… i formirale za mnoge najjači napad na svijetu”, zaključuje se.

KRENULA JE RASPRODAJA: DINAMO PRODAO ATIEMWENA U OVAJ KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak