VELIKI PREOKRET: Stigla ponuda za Brekala koja se ne odbija!

FOTO:

Hrvatski trener u Wolfsburgu, Niko Kovač, odlučio je pokazati izlazna vrata našem reprezentativcu Josipu Brekalu. Produkt slavne Dinamove škole tako je u potrazi za novim klubom, a interes za njega zaista nije malen.

Brekala sele u Španjolsku, pa Italiju dok je sinoć lansirala senzacionalna vijest kako je Dinamo Zagreb poslao vrlo ozbiljnu ponudu da ga vrati u Maksimir. To je otkrio ugledni talijanski novinar Nico Schira. Također je dodao kako ipak čeka ponudu Fiorentine kako bi se vratio u talijansku Serie A.

I gle čuda, danas je poznati talijanski list Il Corriere dello Sport objavio kako je Fiorentina poslala ponudu te da bi već danas mogla dogovoriti uvjete s Wolfsburgom kojem je spremna platiti 1.5 milijuna eura na ime odštete, a Brekalu dati ugovor do 2027. godine.

Talijanski list u današnjem izdanju novina piše da se dolazak Brekala očekuje sredinom tjedna, a trener Fiorentine Vincenzo Italiano nada se da bi hrvatski krilni napadač mogao debitirati već početkom veljače u utakmici protiv Torina, kluba u kojem je igrao već u Serie A.

Brekalo je ove sezone upisao svega sedam nastupa uz skromnu minutažu od 314 minuta. Zbog toga je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru, a na Euru 2021. godine imao je vrlo važnu ulogu.

Komentari

komentara

« Povratak