VELIKI PROBLEMI ZA HAJDUK: Evo na koga Dambrauskas danas ne može računati!

FOTO:

Hajduk i Rijeka večeras od 19 sati na Poljudu igraju finale hrvatskoga SuperSport Kupa. I jednima i drugima to je posljednja šansa za neki trofej ove sezone, a osim osvajanja naslova nagrada je preskakanje jedne stepenice u europskim kvalifikacijama. Pobjednik će u kvalifikacijama Konferencijske lige startati od 3. pretkola, a poraženi od drugog.

Hajduk bi na tom susretu mogao biti u velikim problemima. Naime, litvanski trener Valdas Dambrauskas možda će biti bez obje opcije na poziciji desnog bočnog.

Mađar Gergo Lovrencsics ozlijeđen je i neće igrati, a Dino Mikanović, koji ga je vrlo dobro zamijenio u drugom dijelu sezone, trenirao je odvojeno od ekipe i ne zna se hoće li nastupiti.

Podsjećamo, problema s ozljedom ima i Nikola Kalinić. Goran Tomić je u najavi utakmice rekao kako će Josip Drmić igrati od prve minute, a Dambrauskas je pričao o pritisku u Hajduku i želji da Bijeli uzmu prvi trofej u devet godina.

Podsjećamo, problema s ozljedom ima i Nikola Kalinić. Goran Tomić je u najavi utakmice rekao kako će Josip Drmić igrati od prve minute, a Dambrauskas je pričao o pritisku u Hajduku i želji da Bijeli uzmu prvi trofej u devet godina.

Komentari

komentara

« Povratak