VELIKI PROPUST DINAMA: Igrao za Dinamo 2, a sada Juve nudi milijune za njega!

FOTO:

Prije točno godinu dana Brazilac Gabriel Magalhaes napustio je Dinamo. U zagrebački klub stigao je na posudbu iz Lillea, ali je za prvu momčad odigrao samo jednu utakmicu.

Gabriel je nastupao u drugoj ligi za Dinamo 2, a za šampionsku momčad upisao je samo jedan nastup, protiv Rijeke dok je trener bio Nikola Jurčević pa se nije ni razmatrao njegov ostanak.

Međutim, nakon povratka u Lille na polusezoni se izborio za mjesto u prvoj momčadi i bio je jedan od najboljih igrača momčadi koja je završila druga u prvenstvu, odmah iza nedodirljivog PSG-a.

Francuski L`Equipe objavio je kako je Juventus poslao ponudu od čak 22 milijuna eura za 21-godišnjeg Brazilca. Lille je navodno tu ponudu odbio i poručio talijanskom prvaku da se vrati s većom ponudom ako želi Gabriela.

Nedavno ga je Goal uvrstio među pet najvećih stranih talenata francuskog prvenstva.

“On je relativno novo lice na Ligue 1 sceni nakon što je odigrao tek 14 utakmica u prvenstvu. Od toga je 12 puta nastupio ove sezone i dao je vrijednu i impresivnu podršku u srcu Lilleove obrane. Jose Fonte i Adama Soumaoro stvorili su sjajnu suradnju u momčadi Christophea Galtiera, ali posljednjim izostancima ključnih igrača obrane Gabriel je istupio korak naprijed i dokazao da je dostojna zamjena najbolje obrane francuskog prvenstva”, piše Goal.

Igračev menadžer Leonardo Cornacini otkriva kako je Gabriel postao vruća roba na tržištu.

“Sada me cijela Europa zove zbog njega.”

KAKAV CAR: Javio se dečko plavuše koja je jučer utrčala na teren!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak